Telefoon & tablet repratie waar en wanneer jij wilt

Simpel op locatie, aan huis of op het werk

Like ons

iPhone SE reparatie op locatie

Heb je een iPhone SE en moet er een onderdeel vervangen worden? ZoGefixt komt in het hele land bij je langs om je zo snel mogelijk uit de brand te helpen. Met onze mobiele werkplaats hebben we alles bij de hand en kunnen we vrijwel elke iPhone SE reparatie op locatie uitvoeren.

IPhone SE voor elke reparatie op locatie

Of je nu een iPhone SE Silver, Gold, Rose of Grey bezit, dat maakt ons niet uit. Ook voeren we alle soorten reparaties uit. Van schermreparatie tot het vervangen van de achterkant. Maar ook andere vaak voorkomende iPhone SE reparaties worden op locatie uitgevoerd, zoals:

  • Batterij vervangen
  • Reparatie van camera
  • Aan/uit knop reparatie
  • Wifi reparatie
  • Het verhelpen van waterschade

12 maanden garantie op iPhone SE reparatie op locatie

Naast het feit dat wij in het hele land bij onze klanten langskomen en uitsluitend werken met kwalitatief hoogwaardige onderdelen, krijg je van ons 12 maanden garantie op elke iPhone SE reparatie op locatie die we uitvoeren. Bovendien wordt onze dienstverlening gewaardeerd met een gemiddelde beoordeling van 8,8. Daarom gaan we ook voor de beste service en wordt jouw iPhone SE binnen een mum van tijd gerepareerd, zonder dat je hem hoeft te missen.

Geen voorrijkosten bij iPhone SE reparatie op locatie

Onze reparatie service brengt nooit voorrijkosten in rekening. Deze zitten, net als de BTW en de materiaalkosten, bij de prijs van je iPhone SE reparatie op locatie inbegrepen. Onze heldere tarieven bij deze complete service, waar je niet eens voor de deur uit hoeft te gaan, zijn relatief voordelig. Zeker gezien het gemak en de tijdwinst die het je als klant oplevert.

Gecertificeerd personeel

Al onze reparateurs zijn gediplomeerd en gecertificeerd. Bovendien willen ze niets liever dan een tevreden klant. Mocht een bepaalde reparatie echt niet op te lossen zijn, zullen ze dat zeker duidelijk maken en worden er geen kosten berekend. Wil je ook dat we voor je iPhone SE reparatie op locatie langskomen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.