Telefoon & tablet reparatie op locatie Waar en wanneer jij wilt

Zoek je toestel en maak direct een afspraak

Like ons

iPhone reparatie Roosendaal

Is het scherm van je iPhone kapot, doet de mute-knop het niet meer of heb je juist problemen met de home-knop? Grijp dan niet direct naar je spaarpot om een nieuw toestel te kopen, maar kies voor een reparatie. Als je in Roosendaal of omgeving woont, kan dat namelijk heel voordelig en gemakkelijk via ZoGefixt.

ZoGefixt heeft een eigen reparatiebus in Roosendaal en kan daarmee snel naar je toekomen. Zo snel, dat je vaak dezelfde dag nog gewoon geholpen wordt. Het maakt hierbij niet zoveel uit om wat voor reparatie aan je telefoon het gaat; wij weten vrijwel alle problemen binnen een half uur op te lossen. En je weet vooraf precies waar je aan toe bent!

Goedkope telefoon reparatie in Roosendaal

Voor een goedkope telefoon reparatie in Roosendaal hoef je maar één naam te onthouden: ZoGefixt. Wij vertellen je vooraf precies wat je kwijt bent voor een reparatie. En in het zeldzame geval dat we het probleem toch niet op weten te lossen, betaal je helemaal niets! Voor het voorrijden van onze bus in Roosendaal betaal je sowieso niets.

Wil je een afspraak maken voor de reparatie van je iPhone? Neem dan meteen contact met ons op. Het inplannen van een afspraak kan heel gemakkelijk online. Je doorloopt de vragenlijst, waarin je ons meer vertelt over je iPhone. Vervolgens kun je precies zien wat we kunnen repareren en wat dat kost.

iPad scherm vervangen?

Misschien mankeert er wel helemaal niets aan je iPhone, maar is het juist je iPad die een reparatie nodig heeft. Ook daarvan kunnen wij bijvoorbeeld het scherm vervangen. Dit doen we uiteraard tegen een vast laag tarief. En het scherm vervangen doen we bovendien gewoon op de locatie in Roosendaal die voor jou het makkelijkst is!

Het maakt voor ons niet uit of dat nu bij je thuis, op het werk of bij vrienden is: zolang je iPad er is, kunnen wij het scherm in onze reparatiebus vervangen. Je bent je iPad dan hooguit een half uurtje kwijt. Maak meteen een afspraak voor het vervangen van jouw iPad scherm en wij zorgen ervoor dat we naar Roosendaal komen!

Zakelijk voordeel via ZoGefixt

Ben je ondernemer en zoek je een adres in Roosendaal waar je voordelig en gemakkelijk de toestellen van je medewerkers kunt laten repareren, zodat ze deze snel weer kunnen gebruiken? Ook dan is ZoGefixt hét adres voor je. Wij bieden onze uitstekende én goedkope dienstverlening namelijk ook aan zakelijke klanten.

Met ZoGefixt Zakelijk repareren we je iPhone gewoon op locatie. Je medewerkers hoeven hun werk geen seconde te laten liggen, maar kunnen gewoon doorwerken. Bovendien krijg jij als werkgever ook nog eens staffelkorting bij het uitvoeren van meerdere reparaties. Ook bieden we mogelijkheden voor een extra korting op het repareren van een iPhone.

Vakkundige iPhone reparatie in Roosendaal

Doet jouw iPhone niet meer helemaal wat deze moet doen, maar geef je liever niet meer geld uit dan nodig is? Dan is het goed om te weten dat je dankzij ZoGefixt helemaal niet meteen een nieuwe iPhone hoeft te kopen. Wij kunnen namelijk ook gewoon de benodigde reparatie uitvoeren. Denk aan het vervangen van het scherm, de behuizing of iets anders.

We komen met onze professioneel ingerichte ZoGefixt-reparatiebus naar je toe op een door jou gekozen adres in Roosendaal en voeren de reparatie vervolgens binnen ongeveer een half uur uit. Daarnaast krijg je ook nog eens 12 maanden garantie op de reparatie. Je bent dus binnen no-time weer online en hoeft je toestel maar heel eventjes te missen!