Telefoon & tablet reparatie op locatie Waar en wanneer jij wilt

Zoek je toestel en maak direct een afspraak

Like ons

iPhone reparatie Oosterhout

Een iPhone is een geweldig toestel, tot er iets mee is. Als je bijvoorbeeld je home-knop niet meer kunt gebruiken, betekent dat ook meteen dat je aanzienlijk beperkt bent in het gebruik van de functionaliteiten. Om nog maar niet te spreken over een kapot scherm, waardoor je niet alles meer goed ziet of aan kunt raken.

Als jouw iPhone toe is aan een vakkundige reparatie in Oosterhout, dan kun je daarvoor terecht bij ZoGefixt. Wij zorgen ervoor dat jouw iPhone weer als nieuw wordt, tegen vaste lage bedragen. Dat doen we in onze reparatiebus, die we gewoon bij jou voor de deur in Oosterhout parkeren. Of op je werk natuurlijk; voor de reparatie maakt het helemaal niet uit!

Kosten vervangen iPhone 5 scherm

Misschien heb je een iets oudere telefoon, bijvoorbeeld een iPhone 5. Wegen de kosten van het vervangen van zo'n scherm dan ook nog op tegen het kopen van een nieuw toestel? Wat ons betreft wel. Sterker nog; de kosten voor een reparatie van een ouder toestel pakken vaak wat lager uit dan voor een nieuw toestel.

Dat komt doordat we overal ook originele telefoononderdelen voor gebruiken. Die onderdelen zijn voor nieuwere telefoons duurder dan voor oudere telefoons. Ook het vervangen van een iPhone 5 scherm kan dus financieel gezien heel aantrekkelijk zijn. Een reparatie is bovendien sowieso een stuk goedkoper dan een complete nieuwe iPhone kopen!

Gemak van een iPhone reparatie op locatie

We noemden het al: bij ons kun je rekenen op een iPhone reparatie op locatie. Op je werk of thuis bij jou in Oosterhout. Met onze bus komen we overal en kunnen we op elk moment je telefoon repareren. Omdat we hier meestal hooguit een half uurtje over doen, kun jij je telefoon snel weer gebruiken.

Voor deze handige service hoef je geen extra kosten te betalen; wij werken namelijk niet met voorrijkosten. En lukt het ons niet om je telefoon te repareren, dan betaal je dus helemaal niets. Zijn we wel succesvol geweest? Dan krijg je natuurlijk ook nog eens 12 maanden garantie op de reparatie. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat alles dan goed werkt!

Ook voor zakelijke klanten in Oosterhout

Ben jij ondernemer in Oosterhout en heb je verschillende personeelsleden met een telefoon van de zaak? Dan kan het voorkomen dat er eens wat mee gebeurt. En dat betekent dat jij als werkgever vaak de kosten draagt. Je kunt natuurlijk meteen een nieuwe telefoon kopen, maar repareren is een stuk voordeliger. Zeker als je dat via ZoGefixt doet!

Wij komen op locatie in Oosterhout en zorgen ervoor dat vrijwel elk probleem met een iPhone of Samsung snel en vakkundig wordt opgelost. Het maakt voor ons niet uit of het gaat om het vervangen van een scherm, het repareren van de powerbutton of het reinigen van een telefoon met waterschade. Wij doen alles vakkundig én bij jou in Oosterhout.

Snelle iPhone reparatie in Oosterhout

Is je iPhone kapot en moet deze gerepareerd worden, maar kun je hem eigenlijk geen seconde missen? Dan kun je het beste contact opnemen met ZoGefixt. Wij rijden met onze reparatiebus door Oosterhout en kunnen meestal dezelfde dag nog bij je langskomen voor het uitvoeren van een reparatie aan je iPhone.

Dit doen we bovendien ook nog eens heel snel, zodat je je telefoon echt maar heel even hoeft te missen. Opsturen is niet nodig, zelf wegbrengen ook niet. Neem vandaag nog contact op met onze klantenservice om een afspraak in te plannen. Zakelijke klanten kunnen uiteraard ook altijd eerst een offerte opvragen.