Telefoon & tablet reparatie op locatie Waar en wanneer jij wilt

Zoek je toestel en maak direct een afspraak

Like ons

iPhone reparatie Breda

Als je ziet hoeveel gebruikers nu een iPhone hebben, kun je je bijna niet voorstellen dat dit toestel ongeveer tien jaar geleden pas geïntroduceerd is. Inmiddels heeft de iPhone wel bewezen geen eendagsvlieg te zijn. Dat kan ook bijna niet, want zo'n iPhone aanschaffen is best even een aanslag op je budget.

De kans is dus groot dat je eerder een reparatie overweegt dan een nieuwe koopt, mocht er onverhoopt toch iets mee aan de hand zijn. Als je een reparatie overweegt in de buurt van Breda, dan ben je bij ZoGefixt helemaal aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jouw toestel vakkundig, goed en veilig gerepareerd wordt.

iPhone 6 reparatie Breda

Onze professionals zijn helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van telefoons. Zo repareren ze zonder problemen de nieuwste Samsung tablet, maar natuurlijk ook je iPhone 6. Je kunt gemakkelijk een afspraak inplannen en wij zorgen ervoor dat de bus dezelfde dag nog bij je langs komt, bijvoorbeeld thuis of op je werk in Breda.

Het inplannen van zo'n afspraak kan gewoon via onze website, maar je kunt ook op andere manieren contact met ons opnemen. Bijvoorbeeld door een Whatsapp-berichtje of via Facebook. Daarnaast kun je natuurlijk altijd met ons bellen om je vragen te stellen of een afspraak in te plannen. Wij zijn hét servicegerichte reparatiebedrijf voor Breda en omstreken.

Ook voor reparatie aan het scherm

Een van de meest voorkomende problemen aan een telefoon is toch wel een kapot scherm. Je hoeft je telefoon maar net op een verkeerde manier te laten vallen en er zit al een barst in. Zeker nu telefoons vooral via het scherm bediend worden, kan dat ontzettend vervelend zijn. Gelukkig regelt ZoGefixt ook reparaties aan het scherm van je telefoon.

Heb je bijvoorbeeld net zo'n mooie iPhone 6 gekocht en zit er nu al een ontsierende barst in je scherm? Maak dan een afspraak met ZoGefixt. Wij zorgen ervoor dat je iPhone 6 snel weer in volle glorie hersteld wordt. En dat doen we dankzij onze handige reparatiebus niet alleen in Breda, maar ook in de wijde omgeving. En dat is wel zo gemakkelijk!

ZoGefixt voor zakelijke klanten in Breda

ZoGefixt werkt niet alleen voor particuliere klanten, maar ook voor zakelijke klanten. Veel bedrijven geven hun medewerkers tegenwoordig een telefoon mee en ook met die telefoons kan wel eens wat gebeuren. Als je als werkgever steeds een nieuw adres moet zoeken voor de reparatie van elke specifieke telefoon, heb je daar bijna een dagtaak aan.

Met ZoGefixt Zakelijk heb je daar helemaal geen last meer van. Wij kunnen namelijk - net als bij particuliere klanten - telefoons en tablets gewoon op het werk of op een andere locatie repareren. Je maakt een afspraak en wij komen op locatie om de reparatie uit te voeren. Dit gebeurt vrijwel altijd dezelfde dag nog!

Regel jouw iPhone reparatie op locatie in Breda

Wil jij je iPhone snel laten repareren en zoek je een goede, betrouwbare partij om dit in Breda voor je te doen? Zoek dan vooral niet verder, maar neem meteen contact op met ZoGefixt. ZoGefixt biedt particuliere én zakelijke gebruikers een aantal ongekende voordelen en doet dat ook nog eens tegen een heel laag tarief.

Zakelijke klanten kunnen bovendien ook nog gebruik maken van staffelprijzen. Daarnaast krijgen vaste klanten korting. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten geldt: je krijgt altijd 12 maanden garantie op de reparatie, je betaalt nooit voorrijkosten en de data op je iPhone 6 is altijd 100% veilig bij ons.