Telefoon & tablet repratie waar en wanneer jij wilt

Simpel op locatie, aan huis of op het werk

Like ons

iPhone 7 reparatie op locatie

Heb je net een nieuwe iPhone 7 en is je scherm per ongeluk al beschadigd? Pech of geen pech, ook dan kan de reparatie op locatie van je iPhone 7 uitkomst bieden. Onze snelle service geldt voor heel Nederland. Wanneer je je bij ons aanmeldt voor een reparatie van je iPhone 7 komen we dus ook bij jou langs, waar je ook woont of werkt.

Professionele service voor je iPhone 7 reparatie op locatie

We werken met uitsluitend gemotiveerd en gecertificeerd personeel. Onze professionals verstaan hun vak als geen ander. De professionele service bij de reparatie op locatie van je iPhone 7 uit zich vooral door de snelheid en vakkundigheid waarmee de reparaties uitgevoerd worden. Bovendien zijn we zo overtuigd dat we daarbovenop nog eens 12 maanden garantie geven op alle uitgevoerde reparaties. Belangrijkste voordelen bij iPhone 7 reparatie op locatie

  • Geen voorrijkosten
  • Prijzen zijn inclusief BTW
  • 12 maanden garantie op uitgevoerde reparaties
  • Met iPhone 7 reparatie op locatie komen we bij jou langs.

Vaste tarieven bij iPhone 7 reparatie op locatie

Voor je iPhone 7 reparatie op locatie werken we met vaste tarieven voor de meest voorkomende reparaties aan je toestel. Van scherm reparatie tot vervanging van de behuizing, tot aan luidspreker, audio poort en wifi reparatie. Ook voor waterschade aan je iPhone 7 kunnen we iets voor je betekenen en wordt er een vast bedrag in rekening gebracht voor de reinigingskosten. Het bedrag dat bij onze reparatietarieven staat aangegeven is het bedrag wat je kwijt bent. Er is geen sprake van bijkomende kosten.

Bel of mail ons

Spreekt de service voor je iPhone 7 reparatie op locatie jou ook aan, neem dan contact met ons op. Je kunt je aanmelden en een afspraak maken. Is er nog iets niet duidelijk of wil je meer informatie, bel ons dan direct op ons nummer.