Telefoon & tablet repratie waar en wanneer jij wilt

Simpel op locatie, aan huis of op het werk

Like ons

iPhone 7 Plus reparatie op locatie

Zelfs bij de nieuwste iPhone 7 Plus kan nog iets kapot gaan. Maar goed dat de unieke service van ZoGefixt voor je iPhone 7 Plus met reparatie op locatie je te hulp kan schieten. Onze mobiele werkplaats beschikt over alle onderdelen die eventueel aan vervanging toe zijn.

iPhone 7 Plus met reparatie op locatie zeer snel

Stel, je hebt je nieuwe iPhone 7 Plus net nieuw gekocht en je laat deze per ongeluk op de grond vallen? Je scherm is kapot en ook je wifi werkt niet meer zoals het hoort. Natuurlijk kun je hiermee naar de winkel waar je het hebt gekocht, maar als geen ander weten wij dat jij weer zo snel mogelijk over je mobiele toestel wilt beschikken. Met de iPhone 7 Plus reparatie op locatie komen we aan deze wens tegemoet. Heb je met ons een afspraak gemaakt, dan komen we op de afgesproken locatie bij je langs en ben je jouw toestel voor je gevoel nauwelijks kwijt.

iPhone 7 Plus reparatie op locatie goed beoordeeld

Naast onze volstrekt heldere tarieven voor de meest voorkomende reparaties, worden wij voor de reparatie op locatie van de iPhone 7 Plus ook ontzettend goed beoordeeld op:

  • Service
  • Snelheid reparatie van je iPhone 7 Plus
  • Kwaliteit
  • Vakkundigheid
  • Communicatie
Het gemiddelde cijfer als totaal oordeel is een 8,9. We doen er natuurlijk van alles aan om dit cijfer op zijn minst zo te houden, zo niet hoger uit te laten komen.

Mobiele werkplaats voor iPhone 7 Plus reparatie op locatie

Of het nu voor de trilfunctie of voor het vervangen van je batterij is, wij komen langs op de locatie die jou het beste uitkomt. De mobiele werkplaats voor je iPhone 7 Plus reparatie op locatie is uitgerust met de juiste gereedschappen en heeft alle noodzakelijke onderdelen op voorraad.

De beste optie

Onze professionals die hun vak met passie uitvoeren zorgen ervoor dat jij je toestel niet langer dan een halfuur kwijt bent. Dus moet er ook een onderdeel of onderdelen van je iPhone 7 Plus vervangen worden en wil je jouw mobiele toestel zo min mogelijk missen? Maak dan een afspraak!