Telefoon & tablet repratie waar en wanneer jij wilt

Simpel op locatie, aan huis of op het werk

Like ons

iPhone 6s Plus reparatie op locatie

Problemen met je iPhone 6s Plus? Reparatie op locatie is de ideale oplossing om alles zo snel mogelijk gefixt te krijgen. We komen bij jou langs op de afgesproken locatie en repareren jouw iPhone 6s Plus direct in onze mobiele werkplaats. We zitten door het hele land en helpen je graag uit de brand.

De iPhone 6s Plus reparatie op locatie de snelste service

Het grootste voordeel van onze reparatie service is dat je na de reparatie direct weer over je iPhone 6s Plus beschikt. Reparatie op locatie betekent ook dat je er niet de deur voor uit hoeft te gaan. Zit je op je werk, dan kunnen we ook daar langskomen. Je hoeft nergens naartoe te gaan en je hoeft dus ook niet op je beurt te wachten. Omdat onze mobiele werkplaats alle gereedschap en onderdelen bij de hand heeft, wordt jouw toestel binnen een halfuur gerepareerd. Daarmee biedt ZoGefixt de snelste service die je maar kunt bedenken.

Reparatie op locatie, ook voor de iPhone 6s Plus

Wij repareren werkelijk alle soorten iPhone modellen, dus ook voor het wat minder bekende model, de iPhone 6s Plus behoort reparatie op locatie tot de mogelijkheden. Of het nu om de reparatie van je scherm gaat of dat we alleen maar langs hoeven te komen vanwege waterschade, we komen hoe dan ook graag bij jou langs. Het enige wat je hoeft te doen is een afspraak maken.

Zonder iPhone 6s Plus? Niet met reparatie op locatie

Mensen kijken gemiddeld ruim honderd keer per dag op hun iPhone 6 Plus. Met reparatie op locatie hoef je dus nauwelijks zonder je toestel komen te zitten. Door simpelweg op de de door jouw aangegeven locatie je iPhone 6s Plus aan ons in te leveren, beschik je al weer binnen een halfuur over je mobiele toestel. Voordat je het weet is de reparatie gefixt en heb je het gevoel dat je hem niet eens hebt gemist.