Telefoon & tablet repratie waar en wanneer jij wilt

Simpel op locatie, aan huis of op het werk

Like ons

iPhone 6 reparatie op locatie

Doet je iPhone 6 het niet of is hij stuk? Dan kun je twee dingen doen. Of je koopt een nieuw toestel of je laat het repareren. Voor de iPhone 6 reparatie op locatie word je goed geholpen, hoef je nauwelijks te wachten en gaat je toestel weer minstens een jaar mee. Profiteer ook van onze snelle service en we komen langs op het tijdstip dat jou uitkomt.

Prima service met iPhone 6 reparatie op locatie

De iPhone 6 is een mooi toestel, maar krijg je te maken met defecte onderdelen, is dat natuurlijk ontzettend balen. Jouw iPhone 6 reparatie op locatie is ideaal. Je wordt niet alleen snel geholpen, maar we komen ook bij je langs. Met onze mobiele werkplaats staan we op de afgesproken tijd bij je op de stoep. Profiteer ook van deze prima service.

iPhone 6 reparatie op locatie betekent maximale tijdwinst

Je verliest nauwelijks tijd omdat in bijna alle gevallen de reparatie nooit meer dan een halfuur in beslag neemt. Jouw iPhone 6 reparatie op locatie betekent maximale tijdwinst. Voor dat je het weet, werkt je toestel weer als vanouds. De onderdelen die bij je iPhone 6 vervangen moeten worden zijn van de beste kwaliteit en ook op de uitgevoerde reparatie van onze professionals zit een jaar garantie.

Heldere tarieven voor iPhone 6 reparatie op locatie

Bekijk onze prijslijst en je merkt dat wij volstrekt heldere tarieven hanteren, zonder ook maar één addertje onder het gras. Bij de prijs zijn, naast de BTW, ook de materiaalkosten inbegrepen. Ook rekenen we geen voorrijkosten. Tel daar onze garantie en tijdwinst bij op en je bent echt wel voordelig uit.

Meer weten?

Spreekt onze service jou ook aan? Meld dan jouw reparatie aan of maak een afspraak! Wil je meer weten? Dan kun je ons natuurlijk ook altijd telefonisch bereiken.