Telefoon & tablet repratie waar en wanneer jij wilt

Simpel op locatie, aan huis of op het werk

Like ons

iPhone 6 Plus reparatie op locatie

Is je iPhone 6 Plus stuk of moet er een onderdeel vervangen worden, maar kun je het toestel eigenlijk niet missen? Denk dan aan de reparatieservice van ZoGefixt. Je hoeft de deur niet uit en je hoeft hem alleen maar een halfuur uit handen te geven. Met onze mobiele werkplaats kom jij niet bij ons, maar wij bij jou langs. Met je iPhone 6 Plus reparatie op locatie wordt alles ter plekke geregeld.

iPhone 6 Plus reparatie op locatie met de beste service

Het gekwalificeerde personeel van onze mobiele werkplaats die bij je langskomt, is bijzonder gemotiveerd om je te helpen. Vrijwel elke iPhone 6 Plus reparatie op locatie kan worden uitgevoerd. Het enige wat je hoeft te doen is je toestel even een halfuur af te geven, waarna we jouw iPhone 6 Plus gerepareerd en wel weer terug komen brengen. Zo kun je weer tot de orde van de dag overgaan en over je toestel beschikken zonder deze te missen. Een betere service is ondenkbaar.

Behuizing of achterkant iPhone 6 Plus reparatie op locatie

De achterkant van je iPhone 6 Plus kan beschadigd, gescheurd of kromgetrokken zijn. Bij de reparatie op locatie van je iPhone 6 Plus wordt de volledige behuizing vervangen, dus zowel de zijkanten als de achterkant. Deze reparatie is weliswaar prijzig, maar kan binnen een halfuur voor je geregeld worden. Onze mobiele werkplaats heeft alle tools om dit te fixen. Je iPhone 6 Plus is weer als nieuw!

Batterij vervangen iPhone 6 Plus met reparatie op locatie

Ook erg vervelend is het wanneer je iPhone 6 Plus niet meer goed oplaadt, wanneer de batterij snel leeg gaat of dat je toestel snel uitvalt, zelfs al bij 20%. In dat geval moet je de batterij vervangen. Met een reparatie op locatie voor je iPhone 6 Plus ben je er met een nieuwe batterij in ieder geval zeker van dat je toestel weer over voldoende laadcapaciteit beschikt.