Telefoon & tablet repratie waar en wanneer jij wilt

Simpel op locatie, aan huis of op het werk

Like ons

iPhone 5s reparatie op locatie

Problemen met je iPhone 5s worden snel verholpen als je een afspraak met ons maakt om bij je langs te komen. De reparatie op locatie van je iPhone 5s biedt vele voordelen en is, zeker gezien de uitstekende kwaliteit van de service, de voordeligste manier om je iPhone 5s te laten repareren. Bijna alle reparaties worden ter plekke met onze mobiele werkplaats uitgevoerd door gedreven professionals.

Bijzondere service voor iPhone 5s met reparatie op locatie

Het is altijd lastig wanneer je merkt dat je iPhone 5s niet meer werkt. Moet je naar een speciaal reparatiepunt, dan loop je ook nog het risisco op lange wachttijden. Vaak moet je op een ander tijdstip weer terugkomen om je toestel op te halen. Allemaal rompslomp die je als druk mens liever wilt vermijden. ZoGefixt biedt met deze reparatie op locatie van je iPhone 5s uitkomst. Door gewoon een vaste afspraak te maken komen we op een afgesproken tijd - thuis of op je werk - bij je langs. Met onze heldere tarieven weet je waar je aan toe bent en kun je na een halfuur weer over je toestel beschikken.

Waarom is iPhone 5s met reparatie op locatie zo voordelig?

Voor alle prijzen die we voor de verschillende reparaties van je iPhone 5s berekenen zit het nodige inbegrepen, zoals:

  • Geen voorrijkosten
  • Geen materiaalkosten
  • Prijzen zijn inclusief BTW
  • 12 maanden standaard garantie op alle uitgevoerde reparaties
  • We werken op no cure no pay basis (Is de reparatie op locatie van je iPhone 5s te ingewikkeld en kunnen we deze niet uitvoeren, dan betaal je ook niets)

Wat zijn de werkelijke kosten van je iPhone 5s reparatie op locatie?

Op onze pagina over onze reparatie tarieven zie je precies wat een bepaalde reparatie kost. De behuizing of achterkant vervangen of een scherm reparatie op locatie van de iPhone 5 kost meer dan €94, maar alle overige veel voorkomende reparaties vallen nooit hoger uit dan €58. En reinigingskosten, als gevolg van bijvoorbeeld waterschade, kost slechts €40,-. Welke reparatie je ook wenst, wij komen gegarandeerd bij je langs voor de aangegeven vaste prijs. Meld ook je reparatie bij ons aan!