Telefoon & tablet repratie waar en wanneer jij wilt

Simpel op locatie, aan huis of op het werk

Like ons

iPhone 5c reparatie op locatie

De iPhone 5c is al een poosje op de markt. Allicht dat slijtage op de loer ligt. Voor een iPhone 5c reparatie op locatie kun je hiervoor dus ook zeker bij ons terecht. Door eenvoudigweg je reparatie aan te melden en de datum en adres in te vullen, wordt er een afspraak gemaakt. In de meeste gevallen ben je je toestel maar een halfuur kwijt en krijg je van ons een jaar garantie op de uitgevoerde reparatie.

iPhone 5c reparatie op locatie via mobiele werkplaats

Voor je iPhone 5c reparatie op locatie maken we gebruik van onze mobiele werkplaats. Onze reparatiebusjes rijden door het hele land. Door op de afgesproken tijd en plaats langs te komen word je toestel direct onder handen genomen. Met onze unieke service hoef je helemaal niet de deur uit en verlies je nauwelijks tijd. Voor elk soort reparatie hanteren wij een vast bedrag. Het bedrag voor je iPhone 5c reparatie op jouw locatie is inclusief BTW en materiaalkosten en we berekenen ook geen voorrijkosten.

iPhone 5c reparatie op locatie professioneel uitgevoerd

Onze reparatie service op locatie verhelpt elk probleem met je iPhone 5c op vakkundige wijze. Onze professionals zijn niet alleen tot op het bot gemotiveerd, maar leveren ook een geweldige service. De onderdelen die vervangen moeten worden zijn van de beste kwaliteit en vaak fixen we de klus binnen een halfuur. Bovendien werken we op no cure no pay basis. Is een reparatie dermate complex dat deze niet uitgevoerd kan worden, zullen er dus ook geen kosten worden berekend.

Scherm reparatie op locatie iPhone 5c

Het scherm van je iPhone 5c is nogal kwetsbaar. Dit kan door verschillende redenen veroorzaakt worden:

  • Het glas is beschadigd
  • De touchscreen van je iPhone 5c reageert niet meer
  • Het scherm geeft geen beeld
Bij deze iPhone 5c scherm reparatie op locatie dient zowel je touchscreen als je LCD-scherm als één geheel vervangen te worden. Deze reparatie wordt binnen een halfuur bij jou ter plekke uitgevoerd.