Telefoon & tablet repratie op locatie

Snel gefixt, waar en wanneer jij wilt

Like ons

iPhone 5 reparatie op locatie

Werkt je iPhone 5 niet meer, is hij stuk of heb je andere problemen? Met onze reparatie op locatie lossen we alles voor je op. Met onze service aan huis - of elk ander adres die je invult - komen we speciaal bij je langs om jouw iPhone 5 weer te laten werken zoals het hoort. Reageer via onderstaande button en we komen in actie.

Hoe werkt reparatie op locatie voor je iPhone 5

Wanneer de datum en de tijd eenmaal vaststaat, verloopt de rest eigenlijk vanzelf. Met onze mobiele werkplaats neemt de reparatie op locatie voor je iPhone 5 meestal niet meer dan een halfuur in beslag. Zo verlies je nauwelijks tijd en kun je gewoon doorwerken. Bovendien berekenen we geen voorrijkosten. Met ZoGefixt wordt het missen van jouw iPhone 5 tot een minimum beperkt.

Meest voorkomende problemen met iPhone 5 bij reparatie op locatie

De vijf meest voorkomende problemen die zich met de iPhone 5 tijdens reparatie op locatie voordoen zijn:

  • Scherm reparatie
  • Vervangen van behuizing of achterkant van de iPhone 5
  • iPhone 5 reparatie op locatie van camera
  • Oplaadpunt reparatie
  • Reparatie aan/uitknop

iPhone 5 reparatie op locatie in het hele land

We zitten met onze reparatie service op locatie van je iPhone 5 door het hele land. We komen overal in Nederland langs, op het moment wanneer jou dat uitkomt. Bovendien beschikken we over professionals met passie die de hoogste service nastreven. Met 12 maanden standaard garantie op je iPhone 5 reparatie zegt dat genoeg over de kwaliteit die we leveren. Kunnen we jouw iPhone 5 onverhoopt niet repareren, dan berekenen we ook geen kosten.

Helder en transparant

Een afspraak is zo gemaakt en de reparatie op locatie van je iPhone 5 is zo gefixt. Ga naar onze scherpe en heldere reparatie tarieven voor een volledig overzicht van alle voorkomende reparaties van je iPhone 5 (De prijs is inclusief BTW en materiaalkosten).